kaldata.comВ Дания представиха първата революционна зарядна станция.Подготвя се изграждането на верига

...
kaldata.comВ Дания представиха първата революционна зарядна станция.Подготвя се изграждането на верига
Коментари Харесай

Нов тип слънчеви зарядни станции зареждат електромобила за 15 минути

kaldata.com

В Дания показаха първата революционна зарядна станция.

Подготвя се построяването на верига от модулни и самостоятелни станции от същия вид. Дизайнът на станциите е доста автентичен.

Проектът на тази скоростна зарядна станция от напълно нов вид е показан от архитектурното бюро COBE, а първата станция е построена до едно от пътищата на датската Федерация. Уеб изданието Electrive заяви, че новата станция разполага с колонки на АВВ с мощ до 150 KW, само че е очакван елементарен ъпгрейд до 350 KW. Електромобилите съвместими са тази мощ могат да заредят акумулаторните си блокове за към 15 минути.

Основата на структурата е формирана от дървени отвесни модули с железобетонна вътрешност, а всичко останало е направено от екологични материали. Слънчевите панели са сложени от горната страна. Станцията е напълно модулна и е допустимо построяването на станции с най-различен размери и конфигурации.

Интересно е, че всички тези станции наложително ще имат зелена зона, в която изчакването за зареждането на батериите е доста по-приятно от миришещите на бензин и масла бензиностанции.

Не се оповестяват параметрите на слънчевите панели, както и на употребяваните акумулаторни акумулатори за струпване на генерирането от Слънцето сила.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР